Bestelinformatie

Bestelinformatie

Van Steenderen Wines levert wijnen uit voorraad. Van Steenderen Wines streeft naar een grote diversiteit en het kan daarom voorkomen dat er producten in de webwinkel staan, waarvan nog maar enkele exemplaren op voorraad zijn. Van Steenderen Wines kiest hier bewust voor, omdat zij actief met de voorraad bezig wil zijn en altijd op zoek is naar bijzondere spullen.

Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de webwinkel. Wel kan Van Steenderen Wines altijd proberen uitverkochte producten na te bestellen, wanneer u aangeeft daar belangstelling voor te hebben.  

Betalen

De prijzen in de webwinkel zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten (indien van toepassing). 
Uw bestelling wordt verwerkt zodra uw betaling op de bankrekening van Van Steenderen Wines is bijgeschreven. U kunt uw bestelling gemakkelijk betalen via Shopify payments.

Let op: alle [pre-arrival] wijnen bevinden zich nog bij onze leveranciers in het buitenland en komen minimaal 2 maal per jaar naar Nederland. Heeft u haast bij de levering, bestel deze wijnen niet en neem contact met ons op om te informeren wanneer er weer een zending verwacht wordt!