Levering en verzendkosten

Levering en verzendkosten

Van Steenderen Wines verwerkt uw bestelling binnen 24 uur nadat uw betaling op de bankrekening van Van Steenderen Wines is bijgeschreven. Om het risico op schade en breuk zo veel mogelijk te beperken verzendt Van Steenderen Wines de bestellingen bij voorkeur via de pakketdiensten van DPD / Vinologix.

Van Steenderen Wines is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor beschadigingen en/of verlies van artikelen tijdens het vervoer door DPD / Vinologix. Bij schade en/of verlies zal Van Steenderen Wines uiteraard alles wat in haar macht ligt doen om uw pakket terug te vinden, en proberen de schade te verhalen op de pakketdiensten en de door u bestelde producten alsnog bij u te kunnen leveren.

De pakketdienst zal drie keer op het door u aangegeven afleveradres langskomen om het pakket af te leveren. Mocht men u drie keer niet aantreffen op het afleveradres, zal er een briefje van DPD / Vinologix in de post liggen met de mogelijkheid uw pakket op te halen of krijgt Van Steenderen Wines het pakket via de pakketdienst geretourneerd en zal zij met u contact opnemen om een nieuwe levering te bespreken.

Van Steenderen Wines hanteert de volgende tarieven voor verzending:

Van Steenderen Wines streeft ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Om kosten en het milieu te sparen gebruikt Van Steenderen Wines soms eerder gebruikte dozen voor de verzending.

Tarieven per 01.04.2020

Let op: alle [pre-arrival] wijnen bevinden zich nog bij onze leveranciers in het buitenland en komen minimaal 2 maal per jaar naar Nederland. Heeft u haast bij de levering, bestel deze wijnen niet en neem contact met ons op om te informeren wanneer er weer een zending verwacht wordt!