Levering en verzendkosten

Levering en verzendkosten

Van Steenderen Wines verwerkt uw bestelling binnen 24 uur nadat uw betaling op de bankrekening van Van Steenderen Wines is bijgeschreven. Om het risico op schade en breuk zo veel mogelijk te beperken verzendt Van Steenderen Wines de bestellingen bij voorkeur via de pakketdiensten van DPD / Vinologix.

Van Steenderen Wines is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor beschadigingen en/of verlies van artikelen tijdens het vervoer door DPD / Vinologix. Bij schade en/of verlies zal Van Steenderen Wines uiteraard alles wat in haar macht ligt doen om uw pakket terug te vinden, en proberen de schade te verhalen op de pakketdiensten en de door u bestelde producten alsnog bij u te kunnen leveren.

De pakketdienst zal drie keer op het door u aangegeven afleveradres langskomen om het pakket af te leveren. Mocht men u drie keer niet aantreffen op het afleveradres, zal er een briefje van DPD / Vinologix in de post liggen met de mogelijkheid uw pakket op te halen of krijgt Van Steenderen Wines het pakket via de pakketdienst geretourneerd en zal zij met u contact opnemen om een nieuwe levering te bespreken.

Van Steenderen Wines hanteert de volgende tarieven voor verzending:

Shipping zones

NETHERLANDS
Netherlands

0-10kg
€10.75
10-20kg
€14.75
Gratis verzending
€75.00 and up

(prijzen zijn incl. BTW)

ZONE 1
10 countries 

Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Hungary, Luxembourg, Poland, United Kingdom

0-10kg
0.0 kg – 10.0 kg
€10.75
10-20kg
10.0 kg – 20.0 kg
€14.75

ZONE 2
14 countries 

Bulgaria, Croatia, Estonia, Finland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden

0-10kg
0.0 kg – 10.0 kg
€19.75
10-20kg
10.0 kg – 20.0 kg
€23.75

De verzendkosten worden tijdens het bestelproces aangegeven. Wanneer Van Steenderen Wines gebruik maakt van een pakketdienst voor grotere of kwetsbare pakketten, meldt zij dit apart bij de productbeschrijving, zodat u weet waar u aan toe bent. U betaalt de verzendkosten per pakket (zo betaalt u bij een levering via de pakketdienst bij een bestelling van 6 flessen bijvoorbeeld EUR 10.75 euro aan verzendkosten.) Bij bestellingen boven EUR 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Van Steenderen Wines streeft ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Om kosten en het milieu te sparen gebruikt Van Steenderen Wines soms eerder gebruikte dozen voor de verzending.

Tarieven per 29.01.2019.