Levering

Levering

Zodra uw betaling binnen is, verwerken wij de bestelling binnen 24 uur. Voor de verzending van de producten maken wij gebruik van de diensten van DPD.
In principe geldt, dat wanneer u vandaag bestelt voor 16.00 uur, uw pakket uiterlijk overmorgen geleverd is. Omdat wij afhankelijk zijn van de diensten van DPD, kunnen wij dit niet voor 100% garanderen. Onze bezorgers doen driemaal een poging om bij u te leveren wanneer zij niemand aantreffen op het gewenste afleveradres. Na deze pogingen zal er een briefje van DPD in de post liggen met de mogelijkheid uw pakket op te halen of krijgen wij het pakket via onze pakketdienst geretourneerd en zullen wij met u contact opnemen. Pakketten buiten Nederland kunnen langer onderweg zijn.  

Van Steenderen Wines is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of verlies van artikelen tijdens het vervoer door DPD. Maar uiteraard bij schade en vermissing zullen wij alles proberen om uw pakket terug te vinden, of de schade te achterhalen bij onze bezorgers en uw bestelde producten alsnog bij te kunnen leveren.

Wij willen de verzendkosten zo laag mogelijk houden. Om kosten en het milieu te sparen gebruiken wij soms eerder gebruikte dozen voor de verzending.